Yrityslainat

FIN Yritysrahoitus Oy:n yrityslainaa on vaivatonta hakea verkkohakemuksella. Lainahakemus siirtyy käsittelyyn välittömästi, kun vastuuhenkilöt ja takaajat ovat hyväksyneet sopimusehdot sekä lähettäneet allekirjoituksin varustetun lainahakemuksen sekä siihen liittyvän takaussitoumuksen meille. Lainahakemuksen käsittely on nopeaa, jolloin saatte lainapäätöksen jo yleensä saman päivän aikana.

Lainapalvelumme sopii yrityksille, joilla on haasteita esimerkiksi kassavirran vaihtelun tai muiden yllättävien taloudellisten muutosten parissa.

Emme pääsääntöisesti edellytä yritykseltä tilinpäätöstä, liiketoimintasuunnitelmaa, selvitystä lainan käyttötarkoituksesta tai muita liitteitä. Lisäksi yritys voi olla juuri perustettu, jolla ei ole vielä ensimmäistäkään tilinpäätöstä laadittuna.

Yritykselle myönnettävän lainan takaajana täytyy kuitenkin olla yksi yrityksen vastuuhenkilö. Yrityksen ja takaajan tulee täyttää seuraavat kriteerit:

Yritys

  • Yritys on rekisteröity kaupparekisteriin.
  • Yrityksellä ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä tai maksuviiveitä.
  • Yritys on toiminnassaan aktiivinen.
  • Poikkeuksellisesti saatamme pyytää kopioita yrityksen viimeisen 6 kuukauden ALV-ilmoituksista verottajalle tai muita asiakirjoja.

Takaaja

  • Takaajalla ei saa olla maksuhäiriöitä.
  • Takaajan on ilmoitettava lainaa haettaessa häntä koskevat tiedot (tulot, lainat, asumismuoto jne.)

Yrityslainan hakeminen FIN Yritysrahoitus Oy:ltä etenee seuraavasti:

  1. Valitse sivustomme navigointipalkista "lainahakemus" ja täytä verkkohakemus.
  2. Hyväksyttyämme lainan saat lainasopimuksen ja sopimusehdot tarkasteltavaksesi.
  3. Palautat sopimuksen meille allekirjoitettuna.
  4. Maksamme lainasumman tilillesi.

Tervetuloa asiakkaaksi. Myönteinen lainapäätös on meidän lupaus yrityksellesi myönnetystä lainasta, eikä se sido Sinua mitenkään.

Ole hyvä ja täytä lainahakemus jo tänään.

Yrityslainan hinnaston löydät täältä