Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä ehtoja yrityslainaa hakevan tulee täyttää?

FIN Yritysrahoitus Oy:n yrityslainat on tarkoitettu kaikille kauppa-, ennakkoperintä- ja ALV-rekisteriin rekisteröidyille yrityksille, joilla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä. Lainaa voivat saada sekä pienet että suuret yritykset ja myös toimintansa vastikään aloittaneet yritykset. Lainaa voidaan myöntää kaikille yritysmuodoille.

Paljonko yritys voi saada lainaa FIN Yritysrahoitus Oy:ltä?

Myönnämme lainaa 2.000 - 10.000 euroa. Voit hakea meiltä lainaa vaikka yrityksesi ei olisi entuudestaan FIN Yritysrahoitus Oy:n asiakas.

Mitkä ovat FIN Yritysrahoitus Oy:n lainaehdot ja hinnat?

Ajantasaiset lainaehdot ja hinnaston löydät kotisivuiltamme. Lainan sopimusehdot saat myös lainasopimuksen toimituksen yhteydessä. FIN Yritysrahoitus Oy:n ajantasaiset Yleiset lainaehdot löydät kotisivuiltamme, mistä voit ne halutessasi myös tulostaa.

Miten lainaa haetaan FIN Yritysrahoitus Oy:ltä?

Yrityslainaa haetaan FIN Yritysrahoitus Oy:ltä kätevällä verkkohakemuksella.

Voiko yritys lainata enemmän kuin yhden lainan?

FIN Yritysrahoitus Oy myöntää yritykselle yhden lainan kerrallaan.

Milloin lainaa voi hakea?

FIN Yritysrahoitus Oy ottaa vastaan verkkohakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Käsittelemme lainahakemukset arkisin.

Kuinka pian yritys saa lainapäätöksen ja lainasumman käyttöönsä?

Lainahakemus käsitellään nopeasti ja luottamuksellisesti. Lainapäätöksen saat jopa saman päivän aikana. Tämän jälkeen yrityksen tulee lähettää allekirjoitettu lainasopimus ja siihen liittyvä allekirjoitettu takaussitoumus FIN Yritysrahoitus Oy:lle. Vastaanotettuamme lainasopimuksen ja takaussitoumuksen siirrämme lainasumman tilillesi kolmen pankkipäivän kuluessa.

Onko lainan hakeminen FIN Yritysrahoitus Oy:ltä turvallista?

On. Käytämme järjestelmissämme salaustekniikkaa, joka estää henkilö- ja yritystietojenne joutumisen vääriin käsiin. Käsittelemme tietoja lakien ja tietosuojavaltuutetun ohjeistuksen mukaisesti.

Miksi yrityksellemme ei myönnetty lainaa?

Yleisimmät syyt kielteiseen lainapäätökseen ovat:
Lainan hakija tai takaaja on niin sanotusti luottotiedoton (rekisteröity maksuhäiriö Asiakastieto Oy:n rekisterissä) tai lainaa ei voida myöntää suorittamamme riskianalyysin perusteella.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko ja mistä sen näkee?

Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee lainasumman ja -ajan perusteella. Löydät sivuiltamme ja markkinointimateriaaleistamme esimerkkilainojen todelliset vuosikorot. Yrityksesi lainan todellisen vuosikoron saat aina ennen lainasopimuksen hyväksymistä.

Voiko yrityslainan maksaa takaisin nopeammin?

Kyllä, lainan voi maksaa aina suunniteltua nopeammin takaisin. Tämä ei aiheuta minkäänlaisia lisäkuluja.

Onko eräpäivän siirtäminen mahdollista?

Kyllä, mikäli haluat siirtää eräpäivää, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluun, kiitos.

Mitä jos yrityksellämme on vaikeuksia takaisinmaksun kanssa?

Tällöin ole hyvä ja ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun ja pyritään löytämään kyseiseen ongelmaan ratkaisu yhdessä.

Lasketaanko järjestelypalkkio lainasummasta pois?

Ei. Lainan järjestelypalkkio jaetaan tasaisesti koko laina-ajalle ja maksetaan osissa lainan kuukausierien yhteydessä.